Zima 2015 – Skijanje odmor i rekreacija – Divčibare apartmani

Leto 2014 skoro da nismo ni osetili, a već je jesen – vreme kad svim gostima odobravamo popuste u Apartmanima Šumski Raj Divčibare.

Dok gosti uživaju u smeštaju u našim apartmanima, uz šetnje po čistom planinskom vazduhu i koriste sunčane i tople jesenje dane za odmor i rekreaciju, mi  polako vršimo pripremne radnje kako bi spremni dočekali sezonu Zima 2015 i svim gostima koji se odluče da nas posete u zimskoj sezoni, ponudili apsolutno sve za što prijatniji boravak na Divčibarama.

Ljubitelje sporta skijanje na planini 2015, obradovaće činjenica da se Apartmani Šumski Raj Divčibare nalaze u neposrednoj blizini najveće ski staze na Divčibarama.

Skijanje na planini 2015 Divčibare
Skijanje na planini 2015 Divčibare

Takođe, za goste koji borave u našim apartmanima, koji su ljubitelji skijaškog sporta, obezbedili smo popuste za iznajmljivanje ski opreme.

Boravak na planini, uživanje u prirodi i čistom vazduhu, zimski sportovi, samo su neke od aktivnosti koje Divčibare kao jedno od najvećih planinskih centara u Srbiji mogu da ponude.

Na divčibarama vas očekuju i mnogobrojni kafići i restorani kao i sportsko rekreativni centri – sve to u neposrednoj blizini Apartmana Šumski Raj.

Svaki zasebni apartman je opremljen kablovskom televizijom i WiFi internetom, kuhinjom i kupatilom sa tuš kabinom

Učinili smo sve kako bi vaš boravak u Apartmanima Šumski Raj Divčibare bio što prijatniji i udobniji.

Dobrodošli!