Vaučeri 2019. za odmor – Dođite na Divčibare

Za 2019. godinu Ministarstvo trgovine i turizma je pripremilo 100.000 vaučera za sugrađane koji se odluče za odmor u Srbiji. U toku je podela vaučera zainteresovanim sugrađanima koji ispunjavaju uslove za dodelu vaučera za odmor u 2019. godini.

vauceri za odmor na Divčibarama

Ako želite da saznate više o tome koji je postupak za dobijanje vaučera za odmor i kako da ih iskoristite na Divčibarama u Apartmanima Šumski Raj kliknite ovde.

S obzirom da se, tokom prethodnih godina subvencinisanje odmora u Srbiji putem vaučera pokazalo kao pun pogodak i doprinelo razvoju turizma u Srbiji, Vlada Srbije i u 2019. godini nastavlja uspešnu praksu dodele vaučera, pri čemu i građani koji se odluče na korišćenje vaučera i ugostitelji i država imaju koristi. Građani korišćenjem vaučera ostvaruju velike pogodnosti na cenu smeštaja, ugostitelji i vlasnici privatnog smeštaja imaju više gostiju a najveća dobit je da novac ostaje u Srbiji što je izuzetno važno.

Srbija je zemlja sa puno lepih mesta za koja mnogi sugrađani i ne znaju da postoje. Zato su vaučeri za odmor u Srbiji toliko značajni. Građani Srbije na raspolaganju imaju preko 1200 objekata u kojima odmor u 2019. mogu platiti vaučerima.

Vaučer za odmor u Srbiji

Proteklih godina građani su najčešće birali Sokobanju, Zlatibor i Vrnjačku banju, Prolom banju, Taru, Divčibare… Naravno najtoplije vas pozivamo da vaučere za odmor iskoristite u Apartmanima Šumski Raj na Divčibarama i uživate u prelepom prirodnom ambijentu koji pruža ovaj planinski turistički centar.

Divčibare u centru imaju lepo uređeno igralište za decu, na 10-ak minuta hoda se nalazi pošta, dom zdravlja, obeležene pešačke staze koje vode do vidikovaca sa kojih se pruža predivan pogled.

Igraliste za decu na Divcibarama

Na našem sajtu možete pronaći mnoštvo informacija i fotografija Divčibara a možete nas i kontaktirati na 064 98 24 008 za više informacija o rezervaciji smeštaja i prijavi za vaučere.