Sezona skijanja Divčibare 2015

Bez obzira da li ste iskusan skijaš ili tek ulazite u svet skijanja, na Divčibarama ćete pronaći ski staze za sporiju vožnju i strme staze koje su pravi raj za iskusne skijaše.

Oni koji se do sad nisu oprobali u skijanju, a žele da to učine, na raspolaganju im je vrhunska škola skijanja zbog koje će zavoleti ovaj sport. Takođe skijaši kojima je potrebno još malo obuke kako bi savladali izazove skijanja, mogu tokom odmora na Divčibarama uzeti par časova skijanja i ući u svet iskusnih skijaša.

image

Ljubiteljima noćnog skijanja na raspolaganju je osvetljena ski staza, a takođe na Divčibarama postoji nekoliko manjih staza i ski staza prilagođena mlađim uzrastima.

Kako bi Vaš boravak na planini bio što prijatniji, i kako bi i oni koji nisu poneli ski opremu uživali u skijanju, Apartmani u ponudi imaju ski opremu za iznajmljivanje. Iznajmljivanje ski opreme je dostupno svim posetiocima Divčibara dok je gostima koji su u privatnom smeštaju u jednom od apartmana Šumski Raj je omogućeno da tu opremu dobiju po povoljnijoj ceni.

image

Pošto su Divčibare planina blizu Beograda, velik broj poseta dolazi upravo iz ovog grada a takođe i iz Vojvodine, kojima su Divčibare posle Fruške Gore najbliža planina.

Apartmani Šumski Raj nalaze se u centru, nadomak ski staze.

Blizina prodavnice, pijace, pošte i ambulante, kao i restorani i kafići omogućuje vam da sve potrebne stvari imate na dohvat ruke.

U ponudi apartmanskog smeštaja, Šumski Raj svojim gostima omogućuje konfor uz cene koje svako može da priušti. Centralno grejanje vaših apartmana čini da oni uvek budu topli a besplatni WiFi internet u okviru celog objekta čini da ostanete u kontaktu sa svojim najbližima i da delite slike sa odmora na društvenim mrežama.

Divčibare karakterišu uređene ski staze, staze za pešačenje, mnogo sunca i gostoljubivost domaćina. Zimi je planina prekrivena debelim snegom, a jezera su zaleđena. Za ljubitelje sportova na snegu ovde je pravi raj.

Sigurni smo da ćete u zimskoj ponudi smeštaja na Divčibarama, kojom naši apartmani raspolažu pronaći smeštaj po Vašem ukusu i da će ova zimska sezona Divčibare 2015 biti zadovoljstvo za vas i vašu porodicu.

Budite naši gosti! Dobrodošli !