Restoran Čičin vajat Divčibare

Restoran se nalazi na dva minuta hoda od centra Divčibara. To je klasičan restoran narodne kuhinje urađen u etno-stilu sa lepom baštom za sedenje za vreme lepog vremena. U ponudi ovog restorana nalazi se velik broj jela domaće srpske kuhinje kao i Valjevskog kraja. Osim pečenja u ponudi su i ćevapi, pljeskavice, ražnjići kao i druga jela sa roštilja. Ukoliko volite Srpsku narodnu kuhinju i uživate u etno-stilu verujemo da će restoran čičin Vajat Divčibare zadovoljiti sve vaše potrebe.

Iz jelovnika možete naručiti kačamak, prženice, tost sendvič, tortilja sa piletinom, lepinja sa kajmakom dok se od hladnih predjela posebno izdvaja Zakuska čičin vajat koja se sastoji od tri vrste pršute, kulen, kajmak, sir čvarci, zatim može da se naruči goveđi pršut, njeguški pršut, Zlatarski sir Kajmak i paprika u pavlaci. Moramo istaći i prebranac kao i pečurke na žaru rižoto sa piletinom ili rižoto sa povrćem.

Od jela po porudžbini u restoranu Čičin Vajat Divčibare može se dobiti leskovačku mućkalicu, karađorđevu šniclu, bečku šniclu kao i jela na koja ste već navikli u drugom restoranima. A tu su i pilići file sa pršutom i kačkavaljem u krem sosu.
Za ljubitelje pečenja u restoranu Čičin vajat Divčibare mogu se dobiti praseće i jagnjeće pečenje, teletina ispod sača, dok od jela sa roštilja izdvajaju ćevapi na kajmaku, pljeskavica, gurmanska pljeskavica, piletina na žaru, pileći batak, bela vešalica, domaće kobasice mešano meso i mnoga druga ukusna jela sa roštilja

Na meniju restoran Čičin Vajat Divčibare od kuvanih jela tu je pasulj, svadbarski kupus, juneći gulaš a od peciva može dobiti lepinju, tortilju ili proju a ukoliko postite za vas su jela od riba kao što je fileti dimljene pastrmke, pastrmka na žaru i filet lososa na žaru