Prvomajski praznici 2017. – Uranak

Za razliku od drugih praznika koji se provode u zatvorenom prostoru, Prvomajski praznici se tradicionalno provode u prirodi, na čistom vazduhu u društvu prijatelja i porodice i svih onih do kojih vam je stalo.

Divcibare centar kod crkve

Za one koji vole da prvomajske praznike provedu na planini, predlog je da odu na naše poznato turističko mesto i vazdušnu banju Divčibare. Udaljenost od Beograda je 114 km a najbliži grad Valjevo udaljen je oko 40 km od Divčibara. Pravi raj za posetioce i popularne destinacije za uranak predstavljaju šume, kanjon Crne reke i vodopad Skakalo.

Osim u roštilju, zabavi, i druženju sa prijateljima i porodicom, prvomajske praznike na Divčibarama možete provoditi u planinarenju, šetnjama, vožnji biciklom ili vožnji vozićem.

Ljubitelji suvenira, mogu pronaći neki od mnogobrojnih suvenira ili dragoj osobi kupiti poklon u prodavnici suvenira koja se nalazi pored Šumske uprave.

prodaja suvenira divcibare

 

Ako planirate da za Prvomajske praznike na Divčibarama ostanete dva, tri ili više dana, možete rezervisati smeštaj u apartmanima Šumski Raj i spojiti uranak sa mini odmorom sve to uz aktuelne popuste.