Provedite Uskršnje praznike na Divčibarama

​Proleće i Uskršnji praznici su  pravo vreme kada se može doći na Divčibare i provesti nekoliko dana u prelepom ambijentu borove šume okruženi čistim planinskim vazduhom. 

Na Divčibarama za vreme Uskršnjih praznika boravi veliki broj ljudi, bilo sa prijateljima ili bračnim partnerima kao i roditelji sa decom ali takođe i velik broj penzionera koji provode lepe trenutke šetajući uređenim stazama Divčibara. Valjevo dosta ulaže u infrastrukturu Divčibara, tako će Vas na Divčibarama dočekati lepo uređene pešačke staze, velik broj klupa za odmaranje kao i klupa sa stolovima (pečuraka) na kojima možete praviti izlet u prirodi. 

Divčibare kao planinska turističko mesto najbliže Beogradu privlači veliki broj turista upravo iz ovog grada koji na Divčibare dolaze da provedu lepe trenutke za vrem Uskršnjih praznika. Na Divčibarama deca mogu trčati po čistim planinskim livadama i udisati čist planinski vazduh daleko od gradskog smoga. 

Divčibarski planinski vazduh će učiniti da dišete punim kapacitetom a blagotvorni efekat udisanja čistog vazduha vidljiv je već prvog dana boravka na Divčibarama. 

Ako ste ljubitelji biciklizma možete svog dvotočkaša poneti sa sobom. U slučaju da na Divčibare dolazite autobusom, bicikl možete rastaviti i rastaviti po potrebi u slučaju da je to potrebno da bi ste ga stavili u bunker autobusa. Uz vožnju bicikla ćete mnogo brže obići sve vrhove Divčibara i mesta oko Divčibara. Na našem sajtu možete preuzeti biciklističku mapu Divčibara sa stazama na kojima možete pouzdano voziti bicikl. 

Na Divčibarama, ako se bavite sportom bilo profesionalno ili iz hobija, možete se baviti treningom a prijatna klima i lekovitost Divčibara će pomoći da uvećate svoje fizičke sposobnosti. 

Zato dođite na Divčibare i rezervišite smeštaj u Apartmanima Šumski Raj i iskoristite aktuelne popuste ili celokupan smeštaj platite besplatnim vaučerima za odmor koje izdaje Mistarstvo Trgovine i Turizma Republike Srbije.