Odmor na planini u toku letnjeg perioda – Divčibare 2016

Uskoro dolazi leto,  vreme  godišnjih odmora period godine kada se u Srbiji najviše ljudi opušta na nekom od izletišta.  Neki koji koriste niske cene letovanja na moru u toku vansezone,  već su bili ili uskoro planiraju da posete neko od izletišta u Grčkoj,  Turskoj ili na nekoj od drugih popularnih destinacija za odmor.

Dok ljubitelje morskih plaža očekuje duže putovanje autobusom ili zamorna vožnja kolima,  kako bi došli do željenog odmora,  ljubitelji planina mogu lako stići do željenog planinskog odmarališta.
Jedan smo od najpoznatijih domaćih planinskih centara u SrbijiDivčibare svojim posetiocima nudi mogućnost odmora na planini u toku  letnjeg perioda po povoljnim cenama.  Na Divčibare je moguće doći iz više pravaca kako kolima,  tako i autobusom a linije su redovne i lako možete saznati informaciju o polasku autobusa iz svih pravaca Srbije.

Dolazak na Divčibare uz letovanje u apartmanima Šumski Raj je jedno prelepo iskustvo.  Apartmani se nalaze u centru Divčibara okruženi borovom šumom.  Malo dalje od apartmana nalaze se pijaca,  prodavnice,  pošta,  dom zdravlja, restorani i kafići – sve što vam je potrebno kako bi leto na planini proveli u prijatnom raspoloženju.

Šetnja,  vožnja biciklom ili planinarenje neke su od zdravih fizičkih aktivnosti kojima se možete bavi na planini.  Divčibare leti obiluju čistim planinskim vazduhom pa je preporuka za sve koji su bili izloženi bilo kojom vrstom aerozagađenja kojom obiluju veliki gradovi da iskoriste vreme koje provedu na Divčibarama u stalnoj fizičkoj aktivnosti uz disanje punim plućima.  Blagotvoran efekat boravka na planini možete osetiti već od prvog dana letovanja.  Dublje disanje,  poboljšanje cirkulacije i popravak raspoloženja efekti su koji će primetiti svi koji su proveli više dana daleko od gradske buke i vreve.

Divčibare su idealne za porodice sa decom a apartmani Šumski Raj će ulepšati Vaš boravak na planini sa atraktivnim cenama i u toku letnjeg perioda.