Nova Godina 2017. Doček Divčibare Apartmani Popusti

Nešto najlepše što možete uraditi za Novogodišnje praznike je da Doček Nove2017. Godine  provedete na Divčibarama u idiličnoj planinskoj atmosferi.

Doček Nove Godine Divčibare 2017

Neuporedivo lepše od dočeka Nove 2017 godine u gradovima. Divčibare Vam pružaju divan osećaj boravka na planini, čistom vazduhu koji ima divan uticaj na prijatno raspoloženje posle Novogodišnje noći. Uz Novogodišnje praznike koje provodite sa voljenim sobama možete odmor na planini planirati tako da na Divčibarama ostanete nekoliko dana i tako spojite doček Nove Godine i odmor – zimovanje na planini.
Bilo da ste iz nekog od gradova koji se nalazi u blizini Divčibara ili dolazite iz drugih delova Srbije ili radite u inostranstvu i planirate da odmor provedete u svojoj zemlji, Divčibare su najbolje mesto gde ćete se stvarno odmoriti. Novogodišnji odmor se ne završava 31. decembra a Divčibare imaju šta da ponude pogotovo ako volite planinske sportove, skijanjedolazite sa decom ili ako ste poklonik zdravog načina života i volite šetnje po planini uređenim planinskim stazama Divčibara.
Sve što je potrebno da bi ste obezbedili predivan doček Nove Godine 2017 na Divčibarama je da nam se javite na neki od brojeva telefona kako bi smo Vam rezervisali smeštaj u našim apartmanima. Dobrodošli !

014/277-282

064/98-24-008

065/85-63-813