Prvi Mountain Music Fest Divčibare – 20. avgust 2016.

20. avgusta 2016. održava se prvi Mountain Music Fest Divčibare. Ljubitelji planina, muzike, zabave i rekreacije moći će da učestvuju u mnogobrojnim sadržajima na festivalu koji će biti održan u auto-kampu „Breza“ sa početkom od 12h i trajaće do 22h.

Slogan festivala je Udahni zvuk

Mountain music fest Divčibare
Oko festivala okupljena je grupa mladih entuzijasta različitih interesovanja koji vole izazove, prirodu i žele da Divčibare promovišu u novi kulturno-sportski i turistički centar Srbije.
Na Mountain Music festu na Divčibarama ove godine nastupaju bendovi Nuur i Rezzedo, majstor usne harmonike Pera Joe i kamerni hor. Veče je rezervisano za Irie Fm – bend koji je 2012. na najprestižnijem reggae festivalu Rototom osvojio nagradu za najbolji mladi evropski reggae bend.
Pored muzičkog dela , na festivalu su predviđeni i dodatni sadržaji: Avantura park, Orijentiring, Sherwood forest, Yoga livadica, Astro Stage, Otvoreno osmatralište, Uz pivo sa naučnikom i Gastro kutak.

Za najmlađe je organizovana radionica – Divčibarski kaleidoskop.

Festival se otvara u subotu, 20. avgusta 2016. u 12 časova i traje do 22 sata.
Karte će se prodavati na samom festivalu, a cena karte biće 200 dinara.

Zvanični sajt Mountain Music Festa Divčibare je www.mmf.rs a dosta korisnih informacija možete pronaći na Facebook stranici facebook.com/mountainmusicfest

Mountain music fest Divčibare 20, avgust 2016

 

Naravno Apartmani Šumski Raj vam omogućuju povoljan smeštaj za vreme Mountain Music Festa na Divčibarama, a za više informacija i rezervacije pozovite nas na 0649824008.