Mountain Music Fest 2019 Divčibare

Ako volite uživanje u prirodi i muziku zabavnog tipa, Mountain Music Fest je prava muzička atrakcija, kao stvorena za vas.

Mountain Music Fest se na Divčibarama održava već nekoliko godina i privlači kako odrasle, tako i roditelje sa malom decom a ove godine je planirano da se održi od 16-17. avgusta 2019. Ulaznice na Mountain Music Fest Divčibare koji se ove godine organizuje pod sloganom „srce kuca jako“ se u pretprodaji po ceni od 500 din mogu pronaći na sajtu www.tickets.rs dok se na dan održavanja karte mogu kupiti na ulasku na manifestaciju.

Lepo vreme obično posluži organizatorima da festival protekne na najbolji način.

U petak 16. avgusta će nastupiti Buč Kesidi i Ljubičice, a u subotu 17. avgusta Elemental, Plejboj, Killo Killo Banda, Funkindustry, Loup-Garou, Trio Elegancija, White City Soul i DJ Iron.

Za sve one koji vole muziku i logorsku vatru uz zanimljiva dešavanja, Mountain Music Fest je stvar koja se ne propušta.

Ukoliko do sad niste posetili Divčibare, verovatno je pravo vreme da na Divčibarama uživate u čistom vazduhu, prirodi i mirnoj sredini.

Divčibare se nalaze na planini Maljen, na oko četrdeset kilometara od Valjeva, a stotinak kilometara od Beograda. Inače Divčibare su poznate kao prijatno mesto za odmor i rekreaciju, jer nadmorska visina nije preterano velika, na Divčibarama a ukrštaju se različite vazdušne struje tako da ima dosta svežeg i blagotvornog vazduha.

Sve ovo do sada navedeno je preporuka samo po sebi da svratite na Divčibare, bilo da je u pitanju vikend ili duži odmor. Svakako posetute naše apartmane na Divčibarama. Preporuka je da svratite u Apartmane Šumski Raj, bilo da je to odmor preko vikenda ili na nekoliko dana. Uživaćete u vrhunskom prirodnom okruženju i u Šumskom raju Divčibare opustite sva svoja čula.