Letovanje na Divčibarama umesto odlaska na more

Da li ove godine razmišljate gde ćete na odmor ? Da li više volite da odmor provedete na moru, nekom jezeru ili planini. Da li Vam je dosta dugih sati vožnje kolima ili autobusom do nekog od letovališta u okruženju? I koliko ste se samo puta vratili sa mora umorniji nego što ste otišli? Ako ste razmišljali da odmor provedete na palnini, letovanje na Divčibarama može biti idealna solucija za vas.

Divčibare su verovatno najbliže planinsko apartmansko odmaralište do kog možete stići za nepuna 2-3 sata ili manje.  Kad dođete na Divčibare, na samo150m od centra Divčibara, okruženi borovom šumom nalaze se Apartmani Šumski Raj. Upravo zbog borove šume, kod nas se možete odmoriti i opustiti od svakodnevnih dešavanja.

Ako se pitate šta ima da se radi na planini leti, reći ćemo Vam da Divčibare leti pružaju čak više mogućnosti za aktivan odmor nego zimi. Kad nastupi leto, na Divčibarama na raspolaganju imate velik izbor aktivnosti kojim se možete baviti: planinarenje, šetnja, brzo hodanje, vožnja bicikla

Ako volite da otkrivate nova zanimljiva mesta, onda morate napraviti izlet do jednog od vrhova Divčibara. Takođe ako ste ljubitelj prirode možete brati lekovite biljke ili sakupljati plodove ili jednostavno uživati u šetnji na čistom vazduhu uz miris lekovitih trava i cvrkut ptica.

Divčibare leti se preporučuju za lečenje problema sa disajnim putevima, jer je na Divčibarama smanjena koncentracija alergena. Čist vazduh pogodan je za lečenje i mnogih drugih bolesti.

Kad poželite da doživite pravi odmor od gradskih dešavanja, gužve, posla, onda je letovanje na Divčibarama pravo rešenje. Popusti za smeštaj koji važe u vansezoni omogućuju vam da na Divčibarama provedete duplo više dana odmora po sniženoj ceni.

Zato ako ove godine budete odlučili da par dana provedete na planini, na Divčibarama ste dobrodošli. Sve informacije oko rezervecije smeštaja možete dobiti pozivom na telefon: 064 98 24 008