Doček nove godine Divčibare 2020.

Dočekati Novu Godinu na planini je sjajna prilika da se novogodišnja noć provedete u romantičnoj atmosferi na snegom prekrivenoj planini. Planinska novogodišnja atmosfera sa snežnim borovima i posebnom svetlošću koju sneg na planini noću stvara, osećaj je koji treba doživeti.

Doček Nove 2020. Godine na Divčibarama uz vikend ili nekoliko dana provedenih u apartmanima Šumski Raj je pravo uživanje. Uz sve to, možete po povoljnim cenama dočekati Novu Godinu na Divčibarama u nekom od restorana i hotela.

Na Divčibarama možete provesti novogodišnje praznike i uživati na ovom predivnom turističkom mestu. Već dve godine zaredom na Divčibarama je organizovan doček Nove Godine na otvorenom, što još jednom pokazuje koliko se u Divčibare ulaže i koliko je čelnim ljudima iz turističke organizacije Valjeva važno da ovo turističko mesto bude puno zabavnog sadržaja.

Ukoliko želite da na Divčibarama dočekati Novu 2020. godinu, ukoliko vam je potreban smeštaj za doček Nove Godine, pozovite naše apartmane i mi ćemo vam obezbediti najpovoljniji smeštaj u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama u zavisnosti od vaših potreba.

Divčibare su planinsko turističko mesto blizu Beograda i zato veliki broj turista upravo dolazi iz ovog velikog grada.

Put do Divčibara je čist i sređen tako da bilo da dolazite kolima ili autobusom bez problema ćete stići na Divčibare. Ukoliko se odlučite da na Divčibarama za novogodišnje praznike provedete nekoliko dana zajedno sa porodicom i decom, dobro će vam doći informacija da se na Divčibarama nalazi i dečije igralište kao i veliki broj uređenih staza, klupa i drvenih pečuraka za odmor, koje se nalaze širom Divčibara kao i na svim vrhovima Divčibara.

Uživaćete u dočeku 2020. godine na Divčibarama a zatim možete skijanjem, igrama na snegu sa decom ili šetnjom upotpuniti lep novogodišnji doživljaj koji će vama i vašoj deci ostati u predivnom sećanju.

Za sve informacije i rezervacije smeštaja pozovite naš broj telefona i mi ćemo vam u dogovorenom terminu rezervisati smeštaj za doček nove 2020. godine na Divčibarama.