Divčibare – Odmor za sve

​Divčibare su izuzetno lep turistički centar na planini Maljen u blizini Valjeva. Divčibare pogoduju turizmu i odgovaraju ljudima iz svih krajeva Srbije a kako su Divčibare planinsko mesto u blizini Beograda i Novog Sada, velik broj turista upravo dolazi iz ovih gradova. 

Divčibare su pogodne za boravak roditelja sa malom decom. Kada dođete na Divčibare primetićete kako se u samom centru Divčibara nalazi izuzetno lepo uređeno igralište za decu. Veliki broj kvalitetnih igračaka napravljenih od drveta, prirodnih materijala i ofarbanih u lepim i veselim bojama vašoj deci će učiniti pravo zadovoljstvo dok se igraju i skaču po ovim lepo uređenim terenima. 

Koliko su Divčibare pogodno mesto za roditelje sa malom decom govori i činjenica da se na Divčibarama često može videti veliki broj roditelja koji u kolicima guraju bebe kao i roditelja koji nose svoje bebice u rukama i onih koji imaju malu decu
Divčibare su mesto koje su savršene za odmor cele porodice. Divčibare su planinsko turističko mesto, jedna vazdušna banja a njihov položaj omogućuje da veoma brzo i lako turisti iz Beograda i Novog Sada, kao dva od najvećih gradova u Srbiji dolaze na Divčibare. Samim tim na Divčibarama se često mogu videti i ekskurzije koje dolaze iz ovih gradova a takođe i mnoge mnoge škole decu vode u odmarališta na Divčibarama na rekreativnu nastavu i na odmor. 

Velik broj dece, dečja graja i uživanje, roditelji sa malom decom, samo su neke od lepih slika na Divčibarama. Prizor dodatno upotpunjuje i turistički vozić koji prevozi turiste od jednog do drugog planinskog vrha sa iskusnim turističkim vodičem koji će ispričati priču o nastanku Divčibara poreklu imena Divčibare i poreklu naziva vrhova Divčibara.

Svakome će biti veoma interesantno i zanimljivo  zadovoljstvo da uživa i šeta se po Divčibarama obilazeći vrhove Divčibara, istražujući biljni i životinjski svet.  

Grad Valjevo prilikom uređenja Divčibara nije zaboravio ni malo stariju decu, tinejdžere i avanturiste. Na Divčibarama je u podnožju ski-staze napravljen Avantura park. Avantura park je nešto smo se samo može doživeti. Dođite i pogledajte a na slikama i videu se prikazuje smo deo onoga što se može doživeti na Divčibarama.

Da bi ste došli na Divčibare možete rezervisati smeštaj u našim apartmanima što Vam najtoplije preporučujemo. Pozovite nas na navedene brojeve telefona, zovite nas na mobilni telefon kako mi smo vam odmah dali najneophodnije informacije o cenama smeštaja pogodnostima ukoliko koristite besplatan vaučer koji dodeljuje Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srbije.