Di Fest 22. jun 2019. Divčibare

Kao i prethodnih, i ove godine na Divčibarama je održan četvrti festival Di fest.

Di Fest je manifestacija koja se već redovno održava na Divčibarama u organizaciji studija M iz Valjeva. Cilj manifestacije je popularizacija turističke ponude Divčibara i privlačenje većeg broja turista.

Lepo vreme je poslužilo organizatorima da naprave pravu predstavu i sve planirane događaje sprovedu kako su želeli.

Ne treba zaboraviti da je Di Fest zaslužan za razvoj Divčibara i od organizovanja prvog Di Festa pre nekoliko godina Divčibare su privukle investicije i države i pojedinaca.

foto: Turistička organizacija Valjevo

Država je obratila više pažnje na Divčibare i sve ovo što su danas Divčibare mogu se zahvaliti Di festu koji je uspeo da privuče pažnju nadležnih koji su prepoznali turističke kapacitete Divčibara i odlučili da Divčibare svrstaju u top prioritete planinskog turizma u Srbiji.

Ukoliko ste 22. juna 2019. bili na Divčibarama imali ste prilike uživati u događajima koje su pripremljeni za posetioce Di Festa na Divčibarama.

foto: Turistička organizacija Valjevo

Na Di Festu na Divčibarama su učestvovali članovi studija M iz Valjeva.
Možete pogledati kako je to sve izgledalo a sledeće godine planirajte da dođete na Di Fest i uživate u turističkoj ponudi Divčibara.

Ukoliko želite da na Divčibarama boravite nekoliko dana ili preko vikenda, pozovite naše apartmane Šumski Raj i rezervišite smeštaj. Ukoliko želite smeštaj od 5 ili više dana u Apartmanima Šumski Raj možete platiti vaučerom a pravila za dobijanje vaučera možete pročitati na našem sajtu.

Za više informacija pozovite nas putem telefona.