Da li razmišljate o odlasku na odmor na planinu

Ako želite da idete na odmor na planinu, možete doći na Divčibare i odmarati se u apartmanima Šumski Raj preko letnjeg raspusta. Dok deca ne idu u školu a Vi ako ste dobili odmor, možete ga iskoristiti u ovim apartmanima. Ako hoćete da dobijete popust to jest da smeštaj platite vaučerom za odmor onda možete da se prijavite za dodelu besplatnog vaučera za odmor u Apartmanima Šumski Raj.

U našim apartmanima se možete odmarati i platiti boravak u celini ili delimično putem vaučera za odmor. Povedite svoju decu na odmor u apartmane na Divčibarama preko leta. Možete odmah da pozovete i da rezervišete smeštaj u Apartmanima Šumski Raj, pošto u gradovima temperatura tokom leta raste a na Divčibarama temperatura je uvek par stepeni niža nego u gradovima i vazduh je dosta čistiji i lakše se diše.

Ako odmor provodite na moru, kombinacija odmora na moru i na planini daje pravi efekat, pa ako volite da idete na more, pri povratku možete svratiti na Divčibare i provesti nekoliko dana u Apartmanima Šumski Raj.

Ukoliko želite da provedete duže vreme na Divčibarama, možete dobiti i popust ako se dogovorite sa domaćinima apartmana Šumski Raj.

Za sva pitanja budite slobodni da nas kontaktirate na brojeve telefona koje se nalaze na ovom sajtu da bismo vam dali najtačnije informacije koji apartman je slobodan, u kom vremenu i tako dalje.

Zako malu decu su na Divčibarama postavljene razne drvene igračke na igralištu u centru Divčibara, drvene kućice, tuneli, viseći mostovi, vrteške, toliko lepe i zanimljive da bi neki roditelji poželeli da mogu opet da budu deca.