Besplatno gostujte na Divčibarama uz vaučere Ministarstva trgovine i turizma

​Provedite odmor na Divčibarama i uštedite novac tako što ćete se prijaviti za besplatne vaučere koje dodeljuje Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srbije. 


Sve što je potrebno je da nas pozovete a mi ćemo Vam objasniti kako da konkurišete za dodelu besplatnih vaučera. Besplatne vaučere za odmor u Srbiji može dobiti svako što znači da je velika verovatnoća da ćete i vi moći dobiti besplatni vaučer koji dodeljuje Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srbije. 

Jedan od uslova koji je potreban da bi ste dobili besplatni vaučer je da su Vaša mesečna primanja  manja od 60.000 din. Drugi uslov je rezervišite smeštaj mesec dana unapred. Osim toga potrebno je da ne živite na teritoriji grada u kome ćete se odmarati dakle ako živite daleko od Divčibara onda možete dobiti vaučer za gostovanje u apartmanima na Divčibarama.
Na našem sajtu vauceri.sumskirajdivcibare.com smo postavili korisne informacije kako da dođete do besplatnih vaučera a ukoliko Vam nešto nije jasno slobodno nas pozovite u bilo koje doba dana. Mi smo  spremni da Vam odgovorimo na sva vaša pitanja vezana za dodelu besplatnih vaučera. 


Besplatnim vaučerom plaćate isključivo smeštaj a kako se u našim apartmanima ne nude usluge ishrane, samim tim, sav iznos vaučera koji dobijete će biti najbolje iskorišćen. To znači da Vas boravak u Apartmanima Šumski Raj na Divčibarama neće koštati više od iznosa na vaučeru osim ako se ne odlučite na duži boravak. 
Sad je pravo vreme da iskoristite odmor na Divčibarama i zato prijavite i rezervišite smeštaj kako bi ste dobili besplatni vaučer i iskoristili ga za odmor u apartmanima Šumski Raj na Divčibarama a mi ćemo da Vam pomognemo da što lakše dođete do besplatnog vaučera.