Apartmani Šumski Raj – Braon apartman

Zahvaljujući kontrastu pastelnih tonova i sveukupnom utisku sklada i harmonije koja preovlađuje, ovaj apartman će najbolje odgovarati
gostima koji su navikli na ugodan život i koji idu u korak sa modernim tokovima.
Zahvaljujući prijatnoj boji koja preovlađuje u ovom apartmanu, veliki dnevni boravak odaje osećaj topline doma. Prijatne pastelne boje pružiće vam osećaj topline kad se vratite sa šetnje, skijanja ili igranja sa decom po snegu Divčibara.

Braon apartman Divčibare

U dnevnom boravku se nalazi rasklopiva garnitura koja tokom dana služi kao klasičan kauč, a uz jednostavno rasklapanje postaje krevet.
U dnevnoj sobi se nalazi i televizor sa velikim izborom kablovskih kanala pa ćete uvek biti u toku sa svojom omiljenom serijom, filmom ili emisijom. Za sve vas koji ste navikli da Tv gledate preko kompjutera, obezbedili smo free WiFi internet koji je dostupan za goste apartmana.

Braon apartman kuhinja
U okviru apartmana nalazi se i mini kuhinja, koja je potpuno opremljena svim potrebnim elementima za pripremu hrane. U blizini Apartmana Šumski Raj se nalazi pijaca na kojoj se uvek možete snabdeti sa svežim namirnicama, tako da veoma brzo možete pripremiti ukusna jela, koja na čistom planinskom vazduhu prijaju i vama i vašoj porodici.

Kad smo projektovali apartmane, postavili smo za glavni cilj da se u apartmanima naši gosti osećaju udobno i prijatno, kako bi se u potpunosti relaksirali tokom odmora na planini. Sobe su komforne i pune dnevne svetlosti.

Kupatilo je moderno opremljeno a gostima su na raspolaganju svi potrebni higijenski elementi. U kupatilu se nalazi tuš kabina i radijator na kome možete sušiti peškire.

Kupatilo braon apartman

Gostima koji na Divčibare dolaze kolima, obezbeđen je parking prostor u krugu apartmana. Ukoliko dolazite autobusom, aktuelne linije i autobuski red vožnje za Divčibare možete proveriti na jednom od sajtova o kojim smo pisali na ovoj stranici.